top of page
RAGEFEST Presenterar Hugo Daniel & IN CA$H, Live @ Hey It's Enrico Pallazzo
0 DAYS TO THE EVENT
Välkomna till RAGEFEST! En potentiellt risky men frigivande festival ligger nära till hands. Vi kommer få höra livemusik av Sveriges mest intressanta artister/band Hugo Daniel & IN CA$H, DJ's kommer spela och det kommer serveras mat och dryck från Pallazzos mästerliga bar och kök. Missa inte detta!
När
05 maj 17:00 – 06 maj 01:00
Var
Hey It's Enrico Pallazzo Bar,
Stenkolsgatan 1A, 417 07 Göteborg, Sverige
LET'S RAGE!
Detaljer

Liberate Yourself

Lose Yourself

RAGE Yourself

OM RAGEFEST

Välkommen till RAGEFEST!

En befriande minifestival ligger nära till hands och redo att få dig avslöja din inre RAGER. Det är en helt ny festival där mixen mellan genrer som Grunge, Rap och Punkrock ger festivalen sin grund och har en gemensam identitet som kallas RAGE.

 

Vi startar kvällen kl 17:00 med en dunder fest där bland annat olika DJs kommer spela och underhålla. Mat och dryck kommer serveras från Pallazzos mästerliga bar och kök och till kl 20:00 finns det ett vernissage på övervåningen från konstnären Tom Bergqvist som även står för konsten till festivalen.

 

Hugo Daniel, Sveriges nästa stjärna och grundare av RAGE, går på scen kl 21:00. Hugo Daniel kommer från en liten stad i kalla Sverige. Med kompromisslöst rå energi skapar han ett sound som är helt hans eget. Hans musik (RAGE) kan beskrivas som en modern blandning av grunge och rap. Med brännande gitarriff, tunga beats, otroliga melodier och tankeväckande texter tar han itu med ett brett spektrum av sociala och personliga problem i hopp om att inspirera och hjälpa andra.

Sedan vintern 2019 har IN CA$H musik ekat från Högsbos industriområden till Göteborgs gator. De sju unga medlemmarna som träffades i skolan tar från sina olika influenser; grunge, new wave, hipp hopp och nutida punkrock för att nämna några, för att skapa den aggressiva, högljudda och humoristiska musik som karaktäriserar dem. Bandet blandar sina tekniska, improvisatoriska och kreativa förmågor med attityd, humor och scennärvaro. Hösten 2022 släppte de sin debut-EP, Basement Sessions, och mer musik kommer inom en snar framtid.

 

RAGE är musikgenren och kulturen. Att hitta sig själv känslan, befrielsen och friheten. Så fort du upplever RAGE kommer du att bli en RAGER. En av oss! Det finns inga begränsningar i vår värld. Du kommer att vara precis den person du vill vara och RAGE kulturen vill guida dig rätt. 

 

LET'S RAGE, RAGERS!

PARTNERS

Subscribe For News

Thank you for subscribing!

bottom of page