top of page
  • Writer's pictureOle Söderberg

DJ SUSANNE - KLAR FÖR RAGEFEST

Dj Susanne kommer spela på RAGEFEST. Läs hennes egna ord inför RAGEFEST:


"1998 gjorde jag min första trevande spelning och då låg fokus på acid jazz, soul, rnb, funk, disco och classic house. Jag skulle säga att då hade jag hittat min grej, min musiksmak, och jag har sedan dess alltid återkommit till dessa genrer i någon form.


Jag hade själv ingen plan på att bli dj men ingen som kände mig i unga år är nog förvånad över att så blev fallet. En av mina äldsta vänner, Therese, som har känt mig sedan 6 års ålder sa till mig för några år sedan ”Susanne, du har ju ALLTID varit dj”. Och det är nog så, att i hjärtat har jag alltid varit det.. i alla fall om att vara dj handlar om kärleken till musik och att vilja förmedla den till så många som möjligt!


Utöver ett stort antal barer och klubbar, mestadels i Göteborg, Stockholm och Malmö, har jag de senaste 24 åren även spelat på många företagsevent och privata fester. Polestar, Lindex, HiQ, NK är några återkommande företagskunder som jag har arbetat med och för.


Dynamik är mitt ledord och har bidragit till mycket lyckade spelningar hittills.


Fredag 5/5 hittar ni mig på RAGEFEST och då kommer jag att hitta tillbaka lite extra till mitt dynamiska jag och spela precis allt som jag älskar inom området street jams. En del på vinyl, en del digitalt.


Ett själfullt selector-set tänker jag mig.

Puss & kram

//Susanne”


1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page